Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Autópark és Flottakezelés


Legyen szó autópark vagy flottakezelésről, szakértő kollégáink mindenben a segítségére lesznek, az Ön számára leghatékonyabb és legoptimálisabb megoldás kiválasztásában. A flottakezelési megoldás függ vállalkozása tevékenységi területétől, céljaitól és még rengeteg paramétertől, melyeket mi segítünk számba venni. Személyre szabott konstrukciókkal és szakmai tapasztalatunkra támaszkodva támogatjuk Önt a flottáját érintő legideálisabb döntések meghozatalában.

Szakértelmünkkel az Ön vállalkozása céljait szolgáljuk


Flottakezelési szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy az Ön járműveivel járó ügyintézési, karbantartási, szervizelési, illetve adminisztrációs terheit minimalizáljuk, ezáltal plusz időt biztosítva egyéb céges teendőire. Így Önnek nem a mindennapi teendőkre kell koncentrálnia, hanem az igazán fontos, hosszútávú döntések meghozatalára. Szakértő kollégáink, profi hozzáállással és szakértelemmel, az Ön idejét kímélve kezeljük flottáját. Így járműparkja szakértő üzemeltetésben részesül, cége mobilitása pedig folyamatosan biztosított, történjen bármi is.

Hogyan segítjük vállalkozása költséghatékony mobilitását?


Ön a teljes bérleti díjat elszámolhatja költségként, illetve a bérleti díj áfáját visszaigényelheti a céges használat arányában.

Nem kell tőkéjét lekötnie

A saját forrásból történő beszerzéssel szemben a flottakezelés nem jár tőkelekötéssel, a gépjárművek beszerzési ára Önnél marad, mely így szabadon felhasználható a saját profilhoz illeszkedő, profitot termelő beruházásokra.

Likviditása megmarad

A flottakezelés a készpénzes vásárlással és a hitelkonstrukciókkal szemben kíméli a likviditást, és akár önerő nélkül is igénybe vehető.

Olcsóbb beszerzési ár

Az Autócentrum Szabó csoport a gépjármű beszerzési árának áfáját visszaigényelheti, mely érvényesül a bérleti díjakban.

Olcsóbb szervizköltségek

Az Autócentrum Szabó piaci potenciáljának és kiváló, saját márkaszerviz hátterének köszönhetően a kedvező gépjármű beszerzési árak és finanszírozási kondíciók mellett, a kiemelten kedvező áron tudja biztosítani a szükséges szerviz- és javítási költségeket, a szezonális gumiabroncs és egyéb tartozék árakat, mely kedvezményeket a bérleti díjakba építve érvényesíteni tudunk Ügyfeleink részére, ezzel a kínált tartós bérlet költséghatékony megoldást biztosít a járműpark fenntartására.

Tervezhető kiadások kockázat nélkül

Az Autócentrum Szabó csoport által kínált fix bérleti díjak mellett nem kell egyéb felmerülő költségekkel számolnia, az összes üzemeltetésből eredő kockázati tényező az Autócentrum Szabó csoportra hárul, ezáltal a gépjármű flottával kapcsolatos költségek jól tervezhetők, a tartós bérlet ráfordításai kiszámíthatók.

Egyszerű ügyintézés

Egyetlen beszállítóval, az Autócentrum Szabó csoporttal, kell a kapcsolatot tartani minden gépjárművel kapcsolatos kérdésben, ezzel az ügyintézési folyamatok egyszerűsödnek, hatékonyabbá válnak.

Kockázat- és tehermentes futamidő végi elszámolás

A garantált maradványértéknek köszönhetően a futamidő végén a gépjárművek értékesítésének pénzügyi kockázatát cégünk viseli, továbbá az értékesítéssel járó feladatok is az Autócentrum Szabó csoportot terhelik. A Bérlő feladata mindössze megrendelni az új gépjárművet a futamidő végén, és leadni a régi autót.

Folyamatos mobilitás

Akár korlátlan ideig díjmentes csereautót biztosítunk autója meghibásodása esetén.

Amit nyújtunk:

  • 8 autómárka kínálata
  • 11 autómárka szervizszolgáltatásai
  • 25 éves szakmai múlt
  • dedikált kapcsolattartás
  • finanszírozási tanácsadás
  • akár 1 autó esetén is céges kedvezmények

Munkatársaink


Suzuki Érd - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk