Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault KANGOO ZE Személy 7 780 000 Ft-tól

Fedezze fel az 5 férőhelyes Renault KANGOO Z.E. Maxit!

Miközben az utastérben 5 személynek adhat helyet, kihasználhatja az 1,4 m³-es rakodási kapacitást. És a ledönthető üléssorral, akár 3,4 m³-es szállítmányt is berakodhat. A verzió 5 férőhelyével a KANGOO Maxi Z.E. minden utas számára kényelmessé teszi a járművet.

Válassza az új Renault Kangoo ZE-t!

Új Renault Kangoo ZE 5 személyes személyszállító most akár 2 500 000 Ft állami támogatással, már 7 780 000 Ft-tól az Öné lehet!* Vegye igénybe az akár 2,5%THM forint alapú finanszírozási ajánlatot!**


*A feltüntetett kedvezmény a „Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 2 500 000 Ft támogatás esetén, a gépkocsi hivatalos listaárából adott árengedményt jelenti. Az állami támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault és az Autócentrum Szabó Kft. a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. Az állami támogatás 2020. június 15-től igényelhető és a pontos feltételei az alábbi oldalon tekinthetők meg: https://elektromobilitas.ifka.hu/**

Renault Credit FIX 2,5% THM - A finanszírozási ajánlat kizárólag nem természetes személyek által 2019.04.01. után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes Renault Kangoo Z.E. ötszemélyes személyszállító esetén, visszavonásig. A finanszírozás keretében nyíltvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 40 %, futamidő: 24-72 hónap, a finanszírozás minimum összege: 600 000 Ft. A THM meghatározása a finanszírozási feltételek figyelembevételével, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 Korm. rendelet alapján történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat.. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a HYPERLINK „http://www.unicreditleasing.hu“ www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A Növekedési Hitelprogram Fix feltételeit a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmazza, ami megtalálható a HYPERLINK „https://www.mnb.hu/letoltes/nhpfix-%20termektajekoztato-20190101.pdf“ https://www.mnb.hu/letoltes/nhpfix- termektajekoztato-20190101.pdf weboldalon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedésünket.

Új Z.E. 33 akkumulátor
Az új Z.E. 33 akkumulátorral a KANGOO Z.E. lehetővé teszi akár 200 km megtételét valós körülmények között az akkumulátor újratöltése nélkül.

Töltse fel Renault KANGOO Z.E.-totthon, a munkahelyén vagy egy nyilvános töltőállomáson: mi sem egyszerűbb! Nyissa fel a hűtőrács alatt található csatlakozót, és csatlakoztassa a KANGOO Z.E.-t! Minden reggel teljesen feltöltve indulhat útnak.Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Ellenállhatatlan megjelenés

Használja ki az elektromos mobilitás összes előnyét: környezetvédelem, kisebb energiaköltség, csendes belső tér... KANGOO Z.E. - a kellemest a hasznossal...

Személyre szabott belső kialakítás

A belső térben testreszabható kialakítás, és harmonikusan elhelyezett, ergonomikus műszerfal, illetve R-LINK Evolution* multimédia rendszer várja.Tárolóhelyek az utastérben
A műszerfalon egy könnyedén hozzáférhető tárolóhelyen elhelyezheti az A4-es jegyzettömböket, illetve a kisebb tárgyakat. Laptopja pedig elfér a hatalmas, 15 literes kesztyűtartóban. A szélvédő fölötti széles rakodópolc is tovább gyarapítja az utaskabinban rendelkezésre álló rakodóhelyek számát, továbbá a középső könyöktámasz is képes akár egy 1,5 literes palack tárolására is.

Lépjen be a Renault KANGOO Z.E. világába

Nem kell lemondania a Renault KANGOO egyetlen előnyéről sem az elektromos autózás választásával. A teljes mértékben variálható KANGOO ZE akár 4,6 m³ térfogatú rakodóteret biztosít.


Sebességszabályozó és -korlátozó
Hosszú útra indul az autópályán? Állítsa be az állandó vagy a maximális sebességet, és utazzon teljes nyugalomban!

Tolatókamera
A belső visszapillantó tükrön, vagy a navigációs képernyőn megjelenő képek segítségével kiváló rálátása nyílik a hátsó területre.


Tolatóradar
A tolatóradar a távolság csökkenésével sűrűsödő sípoló hangokkal figyelmeztet az Ön mögött található akadályokra.

Csúsztatható oldalajtó
A KANGOO Z.E. rakodóterének aljához könnyedén hozzáférhet. A csúsztatható oldalajtóknak köszönhetően pillanatok alatt behelyezheti vagy lerakodhatja a rakományt vagy a termékeket. Ha ezt még egyszerűbben szeretné elvégezni, kérjen autójához 2 csúsztatható oldalajtót.

Zsiráftető
A 47 cm x 1 m-es, nagy méretű zsiráftetőnek köszönhetően függőleges irányban is szállíthatja a nagy méretű tárgyakat, ezzel is optimalizálva a rakodóteret.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer
A KANGOO Z.E. szériához tartozóemelkedőn elindulást segítő rendszerrel nyugodtan elindulhat a meredekebb lejtőkön is.

Telefon
Az R-LINK Evolution rendszernek köszönhetően rendkívül egyszerűen telefonálhat! Megállás után az érintőképernyő segítségével keresse ki telefonkönyvéből vagy adja meg azt a számot, amelyet fel szeretne hívni. A maximális biztonság érdekében vezetés közben a beszédfelismerő funkcióval is telefonálhat. Elegendő kimondania a személy nevét, és a hívás már indul is.

Navigáció
A segítségére lesz a TomTom online navigáció, és annak számos LIVE szolgáltatása - például a TomTom Traffic, ami a legkiválóbb valós idejű forgalmi alkalmazás.

A Z.E. Trip, amely a Renault R-LINK rendszeren keresztül érhető el, valós időben jeleníti meg az Ön vagy a célállomás közelében lévő töltőállomásokat, valamint ezek elérhetőségét. Továbbá megtekintheti a töltőállomások elérhetőségét valós időben.

Bluetooth-os rádió, USB és kihangosított telefonálás
Válasszon az okostelefonján tárolt zeneszámok közül, és telefonáljon kihangosítva. A KANGOO Z.E. választékának összes rádiója lehetővé teszi a mobiltelefon csatlakoztatását USB-n vagy Bluetooth®-on keresztül.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Suzuki Érd - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk