Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Suzuki S-CROSS 7 150 000 Ft-tól

SUZUKI S-CROSS

Legyen szó kényelemről, praktikus kiegészítőkről vagy biztonságról, az S-CROSS kívül-belül felkészülve várja, hogy útra keljen vele. Bevásárlás, munkába járás vagy egy kalandos hétvége? Az S-CROSS mindenre készen áll. Lépjen túl a határain
AJÁNDÉK 6.000 KM MINDEN AUTOMATA VÁLTÓS SUZUKI MELLÉ!
Most még inkább megéri Suzuki modellt vásárolni! Válassz bármilyen új, automata váltós Suzuki modellt és mi 210.000 Ft értékű ajándékkártyát adunk hozzá*, ami akár 6000 km megtételére is elegendő. Ha pedig további vonzóbb ajánlatokra vágysz, akkor böngész átd a Suzuki+ finanszírozást is!


*Az Ajándékkártya új, automata váltós Suzuki modellek vásárlása esetén érvényes, a magyarországi MOL töltőállomásokon üzemanyag vásárlására is felhasználható. Az Ajándékkártya hirdetésen feltüntetett távolság tájékoztató jellegű, a távolság irányadói a 2024. április 1-én aktuális üzemanyagárak és 100 km-enként az érintett modellek gyári értékű átlagfogyasztásával került kiszámításra. A képen szereplő kártya illusztráció. A kép illusztráció, a megjelenített modellek illusztrációk, a tájékoztatás nem teljes körű, a változtatás jogát fenntartjuk. További részletek a Suzuki márkakereskedésünkben.


SUZUKI+ FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT - akár 0% THM-es lízingfinanszírozás
A zárt és nyílt végű konstrukcióban is elérhető Suzuki+ segítségével, akár 0% THM-es lízingfinanszírozással lehet új Suzuki személygépjárműve! Finanszírozási ajánlatunk magán- és jogi személyek számára is elérhető, mert a Suzuki széles személygépjármű-palettájában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt. Éljen ezzel az egyedülálló ajánlattal, és vegyen fel maximum 3 millió forintot 12 hónapra, vagy maximum 1 millió forintot legfeljebb 36 hónapra, mert mindkét esetben 0%-os THM-mel számolhat! Mindkét lízingkonstrukció esetén a havi lízingdíj fix, a futamidő végéig nem változik. Az ajánlat részleteivel és más hitelösszegek esetén érvényes kalkulációkkal kapcsolatban forduljon Suzuki márkakereskedésünkhöz!
BÁTRAN LÉPJEN TÚL A HATÁRAIN
Az élet mindig új kihívások elé állít minket, de az S-CROSS minden pillanatban megkönnyíti a választást, hogy bátran az események elébe mehessen. A merész, magabiztos SUV-stílus, a fejlett vezetéstámogató rendszerek és az intelligens biztonsági rendszerek csak a kezdetet jelentik. A barátok, család és a csomagok számára rendelkezésre álló tágas tér, valamint az AllGrip technológia segítségével uralhatja az utat, bármerre is járjon. Ne aggódjon hát amiatt, hogy mi lesz!

TELJESÍTMÉNY
Dinamikus motorjaival és precíz váltóival az S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

OKOS KIJELZŐ
Az érintőpaneles infotainment-rendszer segítségével folyamatos kapcsolatban áll autójával, mivel a kijelzőn megjelennek az üzemanyag-felhasználásra, hatótávra, hibrid energiaáramlásra vonatkozó információk, egyéb figyelmeztetések és a hátsó, valamint a 360 fokos kamera képe is.


*A Suzuki Preferencia Finanszírozási Program 2024.04.01. – 2024.06.30. között a Merkantil Bank Zrt.-vel megkötendő zárt végű pénzügyi lízingszerződésekre érvényes, amely lízing finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, azaz a futamidő alatt a lízingdíj-részletek összege nem változik, és a futamidő alatt fizetendő lízingdíj-részletekhez képest magasabb összegű, utolsó kiemelt lízingdíj-részlet (maradványérték) megfizetése szükséges. A THM értéke 13,49% - 19,99%, 25, 37, 49 vagy 61 hónapos lízing futamidő választása esetén. A gépjármű lízingtárgyra a lízingbevevőnek teljes körű Casco biztosítást kell megkötnie és teljes futamidő alatti fenntartania. A finanszírozási konstrukció kizárólag fogyasztók számára érhető el, új Suzuki típusú személygépjármű és terepjáró (demo és teszt gépjárművek is) vásárlása esetén. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltése. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedésünkhöz, aki mint pénzügyi közvetítő, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el!

A Suzuki+ Akciós termék 0%-os THM finanszírozás fix kamatozású, zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 0%-os THM maximum 3 millió Ft hitelösszegig és kizárólagosan 12 hónapos futamidővel vagy 1 millió Ft hitelösszegig legfeljebb 36 hónapos futamidőnél érhető el. A THM meghatározására a fenti finanszírozási feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével került sor, és minden 2023-as modellévű S-CROSS, VITARA, SWIFT és IGNIS modellekre felhasználható. A THM meghirdetett mértéke a finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat illetve eltérő lehet. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó legyen. A lízingtárgy tulajdonjoga a lízingszerződés szerinti teljes tartozás megfizetése esetén száll át, illetve szállhat át - nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén - az ügyfélre, vagy az általa kijelölt harmadik személy vevőre. A Suzuki+ Akciós termék finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából és Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és az ügyfeleknek szóló Tájékoztatókból tájékozódhat, továbbá ezen dokumentumokból tájékozódhat a tárgybani finanszírozástól eltérő nem akciós finanszírozás feltételeiről is, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az akció feltételei 2024.04.01. – 2024. 06.30. között leszerződött lízingkérelmekre érvényesek. Részletes tájékoztatásért forduljon Suzuki márkakereskedésünkhöz, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében jár el! Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén új Suzuki személygépjárműre Suzuki Suzuki+ Akciós termékkel, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 1.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 27.778,-Ft, THM: 0,0%, ügyleti kamat: 0,00%, Lízingbevevő által fizetendő teljes visszafizetendő összeg: 1.000.000 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

**A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2023.07.01-től megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. Az ajánlat visszavonásig érvényes! A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

S-CROSS Külső

Gyakran hallani, hogy ne ítéljünk az első benyomás alapján – azonban az S-CROSS már az első pillantásra feltárja valódi karakterét. Egyből látszik rajta, hogy ez egy strapabíró SUV, amely kétséget sem hagy jelenléte felől – a túlméretezett felső és alsó hűtőrácsok figyelmet követelnek és kalandért kiáltanak. Közelebbről megvizsgálva azonban azt is észrevehetjük, hogy stílusos, elegáns és kifinomult járművel van dolgunk.


Hatásos SUV-stílus
Az imponáló első benyomás minden esetben fontos, azonban az igazi hatást ennek tartóssága biztosítja. A lényeg a részletekben rejlik. Minél tovább nézi, annál jobban tetszik; az S-CROSS nem ígér kevesebbet ennél.

Stílusos első hűtőrács
A lenyűgöző zongoralakk-fekete első hűtőrács által biztosított dinamikus megjelenésnek köszönhetően az S-CROSS rögtön kiemelkedik a környezetéből. Még a krómozott díszítőelemek között elhelyezett elülső embléma is a hűtőrács erőteljes hatását sugározza.

Karakteres merészség
A szögletes első és hátsó kerékívek karaktert adnak az S-CROSS külső megjelenésének. Az első és hátsó lökhárító merész, ezüst díszítése hatásos első benyomást tesz, ami nyomatékosítja a magabiztos SUV-megjelenést.

S-CROSS Belső

Az S-CROSS tudja, hogy az életet élvezni kell. Legyen szó akár a napi közlekedésről, vagy élete új fejezetének kezdetéről, az S-CROSS teljesíti, amit ígér.


Határtalan belső
A tágas utastér a határtalanság érzetét nyújtja a nagyméretű szélvédőnek, valamint a magas oldalsó látótérnek köszönhetően. Jöjjön és nézze meg, mi hiányzott eddig!

Kényelmes terek
Az első és hátsó utastér egyaránt bőséges helyet kínál arra, hogy hátradőljön, lazítson és élvezze az utazást.

Állítható hátsó üléstámla
A hátsó üléstámla két pozícióba állítható a kényelem növelése, illetve a poggyásztér maximalizálása érdekében. (GL+ és GLX felszereltség esetében elérhető.)

S-CROSS Tulajdonságok

A választott életút személyes és szubjektív döntés, amiben az S-CROSS segítő kezet nyújt, mert vannak napok, amikor kedve támadhat új utakat felfedezni.


LÁGY HIBRID RENDSZER
Az S-CROSS hibrid rendszerével ösztönösen érzi, hogy mit és mikor akar – legyen szó akár az üzemanyag-hatékonyság maximalizálásáról ráérős vezetés közben, vagy a motorerő növeléséről, amikor szüksége van rá.

 • 48V lágy hibrid rendszer
 • A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik.

  A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését.

  Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

  NÉGY VÁLASZTHATÓ ÜZEMMÓD
  A négy, könnyen kiválasztható üzemmód segítségével beállíthatja a vezetési körülményekhez legjobban illő 4WD-konfigurációt. Csak válasszon, és vezessen magabiztosan – az AllGripSelect teszi a dolgát.


 • Auto üzemmód
 • Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.

 • Sport üzemmód
 • Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra.

 • Snow üzemmód
 • Optimális beállítás a havas, poros és csúszós utakra: nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsítasz.

 • Lock üzemmód
 • Ez az üzemmód kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából azáltal, hogy a rendszer maximális nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre. Használatakor 60 km/órás sebességnél az S-CROSS automatikusan átkapcsol Snow üzemmódba.

  OKOS KIJELZŐ
  Az érintőpaneles infotainment-rendszer segítségével folyamatos kapcsolatban áll autójával, mivel a kijelzőn megjelennek az üzemanyag-felhasználásra, hatótávra, hibrid energiaáramlásra vonatkozó információk, egyéb figyelmeztetések és a hátsó, valamint a 360 fokos kamera képe is.


  A GL és GL+ felszereltség alaptartozéka a 7 colos WVGA kijelző, míg a GLX felszereltségi szinten olyan 9 colos HD-kijelző, valamint fedélzeti navigációs rendszer* található, amely még a hangfelismerést is támogatja.

  TELJES KÖRŰ VÉDELEM
  Amellett, hogy bárhova eljuthat vele, számíthat arra is, hogy a Suzuki biztonsági rendszerei Önre és utasaira is figyelnek. A fejlett, aktív biztonsági rendszerek és a legújabb szenzorok és digitális technológiák kombinációja kényelmes és pihentető utazást biztosít az S-CROSS-ban.

  A SUZUKI FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREI*
  A Suzuki elkötelezett aziránt, hogy biztonságot és nyugalmat biztosítson számos vezetési szituációban. A kényelmes és stresszmentes vezetői élmény egyik legfontosabb eleme a magabiztosság – mind az autó, mind a vezetés vonatkozásában. A Suzuki fejlett vezetéstámogató rendszerei egyszerűen élvezetesebbé teszik a vezetést.


  360 FOKOS KAMERA
  A 360 fokos nézet növeli a biztonságot és kényelmet. A négy (első, hátsó és két oldalsó) kamera változatos nézőpontokat kínál, beleértve a 3D-nézetet a biztonságos induláshoz, valamint a felülnézetet a biztonságosabb parkolás érdekében. Elérhető a 9 colos érintőpaneles infotainment-rendszerrel együtt, amely a GLX szint alapfelszereltségének része.

  A 360 fokos nézetet adó kamerának vannak holtterei, ezért nem helyettesíti a biztonságos vezetést. Kérjük, ne hagyatkozzon kizárólag erre a rendszerre! Mindig vezessen biztonságosan!

  Ajánlatkérés  Jelentkezés tesztvezetésre
  AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


  Kapcsolódó ajánlatunk

  Rendelés alatt

  -19%

  9 450 000 Ft

    

  7 620 000 Ft  

  HAVI 108 324 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500871
  7 620 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500871

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  1373 cm3

  Benzin

  2024

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -19%

  9 450 000 Ft

    

  7 620 000 Ft  

  HAVI 108 324 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500890
  7 620 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500890

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  1373 cm3

  Benzin

  2024

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -14%

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501023
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501023

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  3+7ÉV GARANCIA

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501025
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501025

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 147 844 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501032
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501032

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  0 cm3

  Benzin

  2024

  0 kW / 0 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  3+7ÉV GARANCIA

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501024
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501024

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  AKÁR 0% THM

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501022
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501022

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501031
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501031

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501030
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501030

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 147 844 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501029
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501029

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  0 cm3

  Benzin

  2024

  0 kW / 0 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  AKÁR 0% THM

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501026
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501026

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  AKÁR 0% THM

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501027
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501027

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  3+7ÉV GARANCIA

  12 100 000 Ft

    

  10 400 000 Ft  

  HAVI 197 125 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4D3
  12 100 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501028
  10 400 000 Ft
  Modell kód: R4D3
  Hirdetési kód: PRCAR-501028

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)


  Ajánlatkérés
  Jelentkezés tesztvezetésre

  Munkatársaink


  Suzuki Érd - Autócentrum Szabó
  Cím
  2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
  Telefon
  Nyitva tartás
  Értékesítés:
  Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
  Szombat: 09:00-13:00
  Vasárnap: Zárva

  Szerviz/Alkatrész:
  Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
  Szombat-Vasárnap: Zárva

  Visszahívást kérek


  Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.
  Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem. A tájékoztató ismeretében hozzájárulok a sütik használatához. További információk