Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Suzuki VITARA 6 940 000 Ft-tól

Suzuki Vitara

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre. Használd ki a szabadidő-autók sokoldalúságát a Vitarával! A tágas, praktikusan variálható utastér és a kényelmi felszerelések a változatos hétköznapokon és a kalandos hétvégéken is segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.

MEGÚJULT HIBRID RENDSZER
A kompakt és könnyű hibrid rendszer biztosítja a hatékony fogyasztású hibrid és az elektromos hajtást is. A rendszer elemei az 1,5 literes DUALJET benzinmotor, a motorgenerátor-egység (MGU), az AGS és egy tápegység (140 V lítiumion-akkumulátor és inverter). A rendkívül hatékony és nagy teljesítményű MGU teszi lehetővé az elektromos hajtást azáltal, hogy kizárólag ez az egység hajtja meg az autót és segíti a benzinmotort a jármű gyorsításában.

Biztosítja az elektromos hajtást hátramenetben is, valamint kitölti a nyomatékhézagot, amikor a robotizált váltó (AGS) a váltás érdekében kinyomva tartja a kuplungot. Egyenletes sebességgel történő haladás során az MGU elektromos energia generálására használja a benzinmotor teljesítményét, ami növeli az elektromos hajtás hatótávolságát és gyakoriságát, hozzájárulva az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz és a csendesebb haladáshoz.

Lassításkor a mozgási energia negy részét felhasználja az akkumulátor töltésére, ami segít az akkumulátor megfelelő teljesítményének fenntartásában.

3+7 ÉV HYBRID PRO GARANCIA
A Vitara hibrid modellhez a motort, az elektromotort, a hibrid rendszer elemeit, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodását és a váltószerkezetet illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia fogyasztók** részére 3 évig érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro+ (motor, elektrormotor, a hibrid rendszer elemei, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodása, külső töltőegység, váltószerkezet) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésünkben.

Magabiztos belépő
A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval. A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Lenyűgöző belső tér
A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastrében az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni az autóból. 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.


Mindig elemében van
Az új Vitara erejét a Suzuki vadonatúj BoosterJet motorjai adják. A modern és hatékony, tartós és tiszta üzemű, turbófeltöltéses benzinmotor bőséges nyomatéka mindig elegendő lendületet biztosít, példásan csekély üzemanyag-fogyasztás mellett. A turbófeltöltős BoosterJet motorok nagyobb nyomatéka már kisebb fordulatszám-tartományban elérhetővé válik, ezzel városban és azon kívül is fürgévé teszik a Vitarát. A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

Hybrid 48V
A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik. A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.


A legkorszerűbb csatlakozás
A 7”-os érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, mint például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsoltható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiákkal is működik.

Kalandra tervezve
1970 óta folyamatosan tökéletesíti az összkerékhajtását a Suzuki, ami magasabb szintre emeli a Vitara terepjáró-képességeit. Az AllGrip Select segítségével kiválaszthatod az adott terepre való összkerékhajtási módot, vagy rábízhatod magad a fejlett rendszerre, hogy magabiztosan vághass neki az ismeretlennek, és újabb élményeket gyűjts.

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2022.09.09. - 2022.12.31. között megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Dacia modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Vitara Külső

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.


Magabiztos belépő
A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil
A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Modern részletek
A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó Fényszórók
A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is. A lökhárítókban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DLR) gondoskodik a biztonságos láthatósáról a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között leszenek a segítségedre.

Vitara Belső

A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastrében az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni az autóból. 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.


A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.

Praktikus csomagtartó
375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.

Tágas kesztyűtartó és praktikus tárolók
A Vitara kesztyűtartójában tökéletes helye van a használati útmutatónak, és minden másnak, amire út közben szükséged lehet. Az első ajtókban található térképzsebekben kényelmesen elférnek az úti holmik és egy nagyobb üdítős palack is.

Vitara Tulajdonságok

A megújult Vitara még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak. Projektek, mérföldkövek, célok – a felnőtt élet csupa felelősség. Ám a megbeszéléseken és ütemterveken túl mindannyiunkban rejlik egy mélyebb erő: a belső gyermek, készen arra, hogy előbújjon játszani! Szórakoztasd mindennap az úton vagy terepen nyújtott teljesítménnyel, izgalmas designnal és élvonalbeli technológiákkal. Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát!


Fejlett vezetést támogató rendszerek
A Vitarában megtaláható a Suzuki fejlett, szélvédőhöz erősített kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő) rendszere. A közepes és nagy hatótávolságon kitűnő teljesítményű, gyalogosok és sávjelzések észlelésére is alkalmas kamera, és a kis távolságon kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja hozzájárul a nyugodt és biztonságos vezetéshez.

Hét légzsák
A vezetési teljesítményt olyan biztonsági védőfunkciók egészítik ki, mint a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok, melyek csökkentik a mellkasra érkező erőket oldalirányú ütközések esetén, az SRS függönylégzsákok, melyek csökkentik a fejre érkező erőket, valamint a vezetőoldali SRS térdlégzsákok, melyek csökkentik a lábak alsó részére érkező erőket.


ESP®
Amennyiben kanyarmenetben a gépjármű elveszti stabilitását, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, azaz ESP®* automatikusan segíti a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében a motorvezérlésbe és a fékrendszerbe történő megfelelő beavatkozással.

A legkorszerűbb csatlakozás
A 7”-os érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, mint például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsoltható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiákkal is működik.


  • Android Auto - Az Android Auto érintésnyi közelségbe hozza a Google MapsTM térképeket, a GoogleTM keresést és a Google egyéb szolgáltatásait anélkül, hogy elvonná a figyelmet a vezetésről.
  • Apple CarPlay - Ha az USB porton keresztül csatlakoztatod kompatibilis iPhone készülékedet, az Apple CarPlay segítségével – akár hangvezérléssel, akár a beépített kijelző megérintésével – kezelheted telefonhívásaidat, böngészhetsz zenéid között, küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket, vagy kérhetsz útbaigazítást.
  • MirrorLink - Ha szeretnéd vezetés közben okostelefonod alkalmazásait az autó érintőképernyőjén is megjeleníteni, a MirrorLinkTM segítségével ez sem akadály.

Négyféle választható üzemmód
A középkonzolon található tárcsagomb megnyomásával és elforgatásával választhatod ki a megfelelőt az összkerékhajtási rendszer üzemmódjai közül. A műszeregység középső részén lévő színes információs kijelző tájékoztat az AllGrip rendszer aktuális beállításáról.

Meredek lejtőn könnyedén
A Vitara a lejtőkön is otthonosan mozog. A lejtmenetvezérlő aktiválásával az autó, amikor azt érzékeli, hogy a motorfék már nem elég, automatikusan fékez az ereszkedés sebességének mérséklésére. A rendszer egyenletes fékereje síkos lejtőn is csökkenti a megcsúszás esélyét, neked csak a kormányzásra kell koncentrálnod, hogy elkerüld az akadályokat.

Meggyőző teljesítmény
A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett. Japánban a Suzuki nagy tapasztalattal rendelkezik a turbófeltöltéses motorok terén, és ezt hasznosították a BoosterJet erőforrásoknál, amelyek a márkától ismert megbízhatóságot örökölték. A közvetlen üzemanyag-befecskendezés, a lefújó-szelep által vezérelt töltőnyomás, valamint a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk is hozzájárul a BoosterJet motorok hatékonyságához.

MYSUZUKI - Suzuki Hűségprogram

CSATLAKOZZON AZ EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEKÉRT!
Elindult a Suzuki Hűségprogramja!

Bemutatjuk a Suzuki Hűségprogramot, melynek keretében exkluzív ajánlatokat és hasznos tudnivalókat kínálunk Önnek. A hűségprogramban a lakossági és flottás ügyfeleink számára is egyedi ajánlatokat biztosítunk.

A MySuzuki oldalon keresztül elérhető a Suzuki már megszokott és kedvelt lakossági akciója, melynek igénybevételével kedvezményes fogyasztói áron juthat új Suzukihoz.*

A kedvezményes fogyasztói ár kiváltásához a Hűségprogramban való regisztráció, illetve a regisztráció során generált egyedi Ügyfélkód felhasználása szükséges.*

Hogyan tud kedvezményesen autót vásárolni?
Márkakereskedésükben a vásárlás során igazolnia kell, hogy már regisztrált a My Suzuki hűségprogramban és rendelkezik My Suzuki ID azonosítóval. Amennyiben még nem rendelkezik ilyennel, kollégáink készséggel a segítségére lesznek a létrehozásában.

INFORMÁCIÓ A REGISZTRÁCIÓRÓL ÉS A MY SUZUKI ID AZONOSÍTÓRÓL:
A kedvezményes autóvásárláshoz regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramban! Erősítse meg az e-mail fiókjába küldött aktiváló linket, így lesz végleges a regisztrációja! Lépjen be a fiókjába és az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg értékesítő kollégáinknak!

Miért érdemes regisztrálni a MySuzuki hűségprogramba?
A My Suzuki hűségprogramban HAMAROSAN ELÉRHETŐEK LESZNEK AZ Ön egyedi ajánlatai, kedvezményei! Amíg mi a kedvezményeken dolgozunk, regisztráljon, hogy elsőként értesíthessük Önt az aktív ajánlatokról! A kedvezményei regisztráció után válnak később elérhetővé, a My Suzuki fiókjába belépve, az Ajánlataim fül alatt. Regisztráljon és értesítjük a kedvezményekről!

Hogyan érvényesítheti kedvezményét?
A My Suzuki Hűségprogramban nem veszít időt! Regisztráljon és adja meg My Suzuki ID azonosítóját Márkakereskedőjének!

Hol találja az egyedi azonosítóját?
1. Regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramba!
2. Erősítse meg az e-mail fiókjába érkezett regisztrációs linket!
3. Lépjen be a My Suzuki fiókjába és kattintson az Adatlapjára!
4. Az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg Márkakereskedőjének!

Már élhet is az aktuális kedvezményekkel!
Céges Flottakedvezményeink minden, Cégbíróság által bejegyzett gazdasági társaság számára elérhetőek.

Egyedi Célcsoportos Flottakedvezményre jogosultak lehetnek azon vásárlóink, akik valamilyen kamara tagjai; személyfuvarozók; gépjárművezető-oktatók; egyházak vagy egyházi dolgozók; nemzetközi szervezetek-, diplomáciai testületek-, konzulátusok, Ipartestület tagjai; Suzuki márkakereskedések vagy a Magyar Suzuki Zrt. dolgozói; újságírók, őstermelők.

Regisztráljon Ön is, hogy azonnal igénybe vehesse a Suzuki Hűségprogram által nyújtott előnyöket!*

Az oldal folyamatosan bővül, így a jövőben újabb és újabb tartalmakkal valamint egyedi akciókkal várjuk a MySuzuki.hu-n.

*Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. További részletekért keresse Suzuki márkakereskedésünket! A Suzuki Hűségprogram részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt
n/a

-14%

8 040 000 Ft

  

6 940 000 Ft  

HAVI 114 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL RENDELHETŐ

Modell kód: V3FA
8 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500282
6 940 000 Ft
Modell kód: V3FA
Hirdetési kód: PRCAR-500282

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

8 040 000 Ft

  

6 940 000 Ft  

HAVI 114 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL RENDELHETŐ

Modell kód: V3FA
8 040 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500283
6 940 000 Ft
Modell kód: V3FA
Hirdetési kód: PRCAR-500283

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-15

-13%

8 210 000 Ft

  

7 160 000 Ft  

HAVI 118 393 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT

Modell kód: V4TX
8 210 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50994
7 160 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-50994

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 490 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 122 197 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50896
7 390 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50896

Szín:RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

  

7 390 000 Ft  

HAVI 122 197 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V3FB
Bruttó: 7 390 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500273
Modell kód: V3FB
Hirdetési kód: PRCAR-500273

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2022

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2022

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-13%

8 490 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 122 197 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V3FB
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500284
7 390 000 Ft
Modell kód: V3FB
Hirdetési kód: PRCAR-500284

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-13%

8 490 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 122 197 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V3FB
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500343
7 390 000 Ft
Modell kód: V3FB
Hirdetési kód: PRCAR-500343

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

8 610 000 Ft

  

7 560 000 Ft  

HAVI 125 008 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V5SK
8 610 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50613
7 560 000 Ft
Modell kód: V5SK
Hirdetési kód: PRCAR-50613

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

8 610 000 Ft

  

7 560 000 Ft  

HAVI 125 008 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V5SK
8 610 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50623
7 560 000 Ft
Modell kód: V5SK
Hirdetési kód: PRCAR-50623

Szín:ATLANTISZTÜRKIZKÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZTÜRKIZKÉK

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

8 610 000 Ft

  

7 560 000 Ft  

HAVI 125 008 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V5SK
8 610 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50631
7 560 000 Ft
Modell kód: V5SK
Hirdetési kód: PRCAR-50631

Szín:ATLANTISZTÜRKIZKÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZTÜRKIZKÉK

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

8 610 000 Ft

  

7 560 000 Ft  

HAVI 125 008 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V5SK
8 610 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50775
7 560 000 Ft
Modell kód: V5SK
Hirdetési kód: PRCAR-50775

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 660 000 Ft

  

7 560 000 Ft  

HAVI 125 008 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 660 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50776
7 560 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50776

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 660 000 Ft

  

7 560 000 Ft  

HAVI 125 008 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 660 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50898
7 560 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50898

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-08

-13%

8 660 000 Ft

  

7 560 000 Ft  

HAVI 125 008 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 660 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50897
7 560 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50897

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-15

-12%

8 660 000 Ft

  

7 610 000 Ft  

HAVI 125 834 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 660 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50981
7 610 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50981

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50777
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50777

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50872
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50872

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50873
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50873

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50943
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50943

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%
FOGLALVA!

8 680 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V5SK
8 680 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50748
7 630 000 Ft
Modell kód: V5SK
Hirdetési kód: PRCAR-50748

Szín:ATLANTISZTÜRKIZKÉK/KOZMIKUSFEK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZTÜRKIZKÉK/KOZMIKUSFEK

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Részletek   
Részletek   

Készleten

-13%

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50934
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50934

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50935
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50935

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-13%

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50940
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50940

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-29

-13%
FOGLALVA!

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50985
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50985

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Részletek   
Részletek   

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-01

-13%

8 730 000 Ft

  

7 630 000 Ft  

HAVI 126 165 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50987
7 630 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50987

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 090 000 Ft

  

8 040 000 Ft  

HAVI 132 945 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5SL
9 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50612
8 040 000 Ft
Modell kód: V5SL
Hirdetési kód: PRCAR-50612

Szín:RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 090 000 Ft

  

8 040 000 Ft  

HAVI 132 945 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5SL
9 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50629
8 040 000 Ft
Modell kód: V5SL
Hirdetési kód: PRCAR-50629

Szín:RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 090 000 Ft

  

8 040 000 Ft  

HAVI 132 945 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5SL
9 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50770
8 040 000 Ft
Modell kód: V5SL
Hirdetési kód: PRCAR-50770

Szín:ÉLÉNKPIROS

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ÉLÉNKPIROS

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-01

-12%

9 140 000 Ft

  

8 040 000 Ft  

HAVI 132 945 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 140 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50991
8 040 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50991

Szín:RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

9 140 000 Ft

  

8 040 000 Ft  

HAVI 132 945 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V3FC
9 140 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500288
8 040 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-500288

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

9 140 000 Ft

  

8 040 000 Ft  

HAVI 132 945 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V3FC
9 140 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500289
8 040 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-500289

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

9 230 000 Ft

  

8 130 000 Ft  

HAVI 134 433 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3FD
9 230 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500286
8 130 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-500286

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

9 230 000 Ft

  

8 130 000 Ft  

HAVI 134 433 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3FD
9 230 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500342
8 130 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-500342

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50918
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50918

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-02

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50901
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50901

Szín:ATLANTISZTÜRKIZKÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZTÜRKIZKÉK

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50900
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50900

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-08

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50899
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50899

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-15

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50974
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50974

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-15

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50975
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50975

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-02

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50992
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50992

Szín:KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-30

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51013
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-51013

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51009
8 210 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-51009

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%
TOP AJÁNLAT

9 310 000 Ft

  

8 210 000 Ft  

HAVI 135 756 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V3FC
9 310 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500030
8 210 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-500030

Szín:GALAKTIKUS SZÜRKE METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUS SZÜRKE METÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50917
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50917

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50875
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50875

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50886
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50886

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50876
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50876

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-01

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50996
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50996

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-01

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50997
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50997

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-30

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51014
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-51014

Szín:ATLANTISZTÜRKIZKÉK/KOZMIKUSFEK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZTÜRKIZKÉK/KOZMIKUSFEK

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-10

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51078
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-51078

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-01-10

-12%

9 380 000 Ft

  

8 280 000 Ft  

HAVI 136 913 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 380 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51079
8 280 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-51079

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

9 390 000 Ft

  

8 290 000 Ft  

HAVI 137 078 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3FF
9 390 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500290
8 290 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-500290

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

9 390 000 Ft

  

8 290 000 Ft  

HAVI 137 078 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3FF
9 390 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500291
8 290 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-500291

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-11%

9 350 000 Ft

  

8 300 000 Ft  

HAVI 137 244 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V5SM
9 350 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50767
8 300 000 Ft
Modell kód: V5SM
Hirdetési kód: PRCAR-50767

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-11%

9 350 000 Ft

  

8 300 000 Ft  

HAVI 137 244 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V5SM
9 350 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50622
8 300 000 Ft
Modell kód: V5SM
Hirdetési kód: PRCAR-50622

Szín:KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 470 000 Ft

  

8 370 000 Ft  

HAVI 138 401 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
9 470 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49955
8 370 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-49955

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 470 000 Ft

  

8 370 000 Ft  

HAVI 138 401 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
9 470 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49991
8 370 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-49991

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-11%

9 420 000 Ft

  

8 370 000 Ft  

HAVI 138 401 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V5SM
9 420 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50610
8 370 000 Ft
Modell kód: V5SM
Hirdetési kód: PRCAR-50610

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 560 000 Ft

  

8 460 000 Ft  

HAVI 139 889 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
9 560 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50744
8 460 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-50744

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 560 000 Ft

  

8 460 000 Ft  

HAVI 139 889 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
9 560 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50745
8 460 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-50745

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-12%

9 560 000 Ft

  

8 460 000 Ft  

HAVI 139 889 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U2
9 560 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50743
8 460 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-50743

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-11%

9 630 000 Ft

  

8 530 000 Ft  

HAVI 141 047 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
9 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50742
8 530 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-50742

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-05

-11%

9 630 000 Ft

  

8 530 000 Ft  

HAVI 141 047 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U2
9 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50924
8 530 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-50924

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-05

-11%

9 630 000 Ft

  

8 530 000 Ft  

HAVI 141 047 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U2
9 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50923
8 530 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-50923

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-11%

9 630 000 Ft

  

8 530 000 Ft  

HAVI 141 047 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U2
9 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50922
8 530 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-50922

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-11%

9 630 000 Ft

  

8 530 000 Ft  

HAVI 141 047 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U2
9 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50887
8 530 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-50887

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-11%

9 880 000 Ft

  

8 780 000 Ft  

HAVI 145 181 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3FE
9 880 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500292
8 780 000 Ft
Modell kód: V3FE
Hirdetési kód: PRCAR-500292

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-11%

9 880 000 Ft

  

8 780 000 Ft  

HAVI 145 181 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3FE
9 880 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500345
8 780 000 Ft
Modell kód: V3FE
Hirdetési kód: PRCAR-500345

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-11%

10 080 000 Ft

  

8 980 000 Ft  

HAVI 148 488 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V5SP
10 080 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50793
8 980 000 Ft
Modell kód: V5SP
Hirdetési kód: PRCAR-50793

Szín:ÉLÉNKPIROS

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ÉLÉNKPIROS

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-10%

10 070 000 Ft

  

9 020 000 Ft  

HAVI 149 149 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V5SN
10 070 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50627
9 020 000 Ft
Modell kód: V5SN
Hirdetési kód: PRCAR-50627

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-09

-10%

10 070 000 Ft

  

9 020 000 Ft  

HAVI 149 149 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V5CV
10 070 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50909
9 020 000 Ft
Modell kód: V5CV
Hirdetési kód: PRCAR-50909

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-12-05

-10%

10 070 000 Ft

  

9 020 000 Ft  

HAVI 149 149 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V5CV
10 070 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50908
9 020 000 Ft
Modell kód: V5CV
Hirdetési kód: PRCAR-50908

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-11%

10 130 000 Ft

  

9 030 000 Ft  

HAVI 149 315 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U3
10 130 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50794
9 030 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-50794

Szín:RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-11%

10 130 000 Ft

  

9 030 000 Ft