Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Suzuki VITARA 5 710 000 Ft-tól

Suzuki Vitara Hybrid 48V

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre. Használd ki a szabadidő-autók sokoldalúságát a Vitarával! A tágas, praktikusan variálható utastér és a kényelmi felszerelések a változatos hétköznapokon és a kalandos hétvégéken is segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.

3+7 ÉV HYBRID PRO GARANCIA
A Suzuki Vitara modellekhez a motort, a turbófeltöltőt, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésünkben.

Magabiztos belépő
A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval. A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Lenyűgöző belső tér
A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastrében az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni az autóból. 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.


Mindig elemében van
Az új Vitara erejét a Suzuki vadonatúj BoosterJet motorjai adják. A modern és hatékony, tartós és tiszta üzemű, turbófeltöltéses benzinmotor bőséges nyomatéka mindig elegendő lendületet biztosít, példásan csekély üzemanyag-fogyasztás mellett. A turbófeltöltős BoosterJet motorok nagyobb nyomatéka már kisebb fordulatszám-tartományban elérhetővé válik, ezzel városban és azon kívül is fürgévé teszik a Vitarát. A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

Hybrid 48V
A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik. A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.


A legkorszerűbb csatlakozás
A 7”-os érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, mint például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsoltható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiákkal is működik.

Kalandra tervezve
1970 óta folyamatosan tökéletesíti az összkerékhajtását a Suzuki, ami magasabb szintre emeli a Vitara terepjáró-képességeit. Az AllGrip Select segítségével kiválaszthatod az adott terepre való összkerékhajtási módot, vagy rábízhatod magad a fejlett rendszerre, hogy magabiztosan vághass neki az ismeretlennek, és újabb élményeket gyűjts.

A VITARA modell elérhetőségéről, és aktuális árairól kérjük érdeklődjön márkakereskedésünkben, telefonon vagy e-mailen!

VITARA AJÁNLATKÉRÉS

Vitara Külső

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.


Magabiztos belépő
A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil
A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Modern részletek
A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó Fényszórók
A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is. A lökhárítókban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DLR) gondoskodik a biztonságos láthatósáról a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között leszenek a segítségedre.

Vitara Belső

A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastrében az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni az autóból. 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.


A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.

Praktikus csomagtartó
375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.

Tágas kesztyűtartó és praktikus tárolók
A Vitara kesztyűtartójában tökéletes helye van a használati útmutatónak, és minden másnak, amire út közben szükséged lehet. Az első ajtókban található térképzsebekben kényelmesen elférnek az úti holmik és egy nagyobb üdítős palack is.

Vitara Tulajdonságok

A megújult Vitara még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak. Projektek, mérföldkövek, célok – a felnőtt élet csupa felelősség. Ám a megbeszéléseken és ütemterveken túl mindannyiunkban rejlik egy mélyebb erő: a belső gyermek, készen arra, hogy előbújjon játszani! Szórakoztasd mindennap az úton vagy terepen nyújtott teljesítménnyel, izgalmas designnal és élvonalbeli technológiákkal. Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát!


Fejlett vezetést támogató rendszerek
A Vitarában megtaláható a Suzuki fejlett, szélvédőhöz erősített kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő) rendszere. A közepes és nagy hatótávolságon kitűnő teljesítményű, gyalogosok és sávjelzések észlelésére is alkalmas kamera, és a kis távolságon kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja hozzájárul a nyugodt és biztonságos vezetéshez.

Hét légzsák
A vezetési teljesítményt olyan biztonsági védőfunkciók egészítik ki, mint a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok, melyek csökkentik a mellkasra érkező erőket oldalirányú ütközések esetén, az SRS függönylégzsákok, melyek csökkentik a fejre érkező erőket, valamint a vezetőoldali SRS térdlégzsákok, melyek csökkentik a lábak alsó részére érkező erőket.


ESP®
Amennyiben kanyarmenetben a gépjármű elveszti stabilitását, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, azaz ESP®* automatikusan segíti a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében a motorvezérlésbe és a fékrendszerbe történő megfelelő beavatkozással.

A legkorszerűbb csatlakozás
A 7”-os érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, mint például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsoltható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiákkal is működik.


  • Android Auto - Az Android Auto érintésnyi közelségbe hozza a Google MapsTM térképeket, a GoogleTM keresést és a Google egyéb szolgáltatásait anélkül, hogy elvonná a figyelmet a vezetésről.
  • Apple CarPlay - Ha az USB porton keresztül csatlakoztatod kompatibilis iPhone készülékedet, az Apple CarPlay segítségével – akár hangvezérléssel, akár a beépített kijelző megérintésével – kezelheted telefonhívásaidat, böngészhetsz zenéid között, küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket, vagy kérhetsz útbaigazítást.
  • MirrorLink - Ha szeretnéd vezetés közben okostelefonod alkalmazásait az autó érintőképernyőjén is megjeleníteni, a MirrorLinkTM segítségével ez sem akadály.

Négyféle választható üzemmód
A középkonzolon található tárcsagomb megnyomásával és elforgatásával választhatod ki a megfelelőt az összkerékhajtási rendszer üzemmódjai közül. A műszeregység középső részén lévő színes információs kijelző tájékoztat az AllGrip rendszer aktuális beállításáról.

Meredek lejtőn könnyedén
A Vitara a lejtőkön is otthonosan mozog. A lejtmenetvezérlő aktiválásával az autó, amikor azt érzékeli, hogy a motorfék már nem elég, automatikusan fékez az ereszkedés sebességének mérséklésére. A rendszer egyenletes fékereje síkos lejtőn is csökkenti a megcsúszás esélyét, neked csak a kormányzásra kell koncentrálnod, hogy elkerüld az akadályokat.

Meggyőző teljesítmény
A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett. Japánban a Suzuki nagy tapasztalattal rendelkezik a turbófeltöltéses motorok terén, és ezt hasznosították a BoosterJet erőforrásoknál, amelyek a márkától ismert megbízhatóságot örökölték. A közvetlen üzemanyag-befecskendezés, a lefújó-szelep által vezérelt töltőnyomás, valamint a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk is hozzájárul a BoosterJet motorok hatékonyságához.

MYSUZUKI - Suzuki Hűségprogram

CSATLAKOZZON AZ EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEKÉRT!
Elindult a Suzuki Hűségprogramja!

Bemutatjuk a Suzuki Hűségprogramot, melynek keretében exkluzív ajánlatokat és hasznos tudnivalókat kínálunk Önnek. A hűségprogramban a lakossági és flottás ügyfeleink számára is egyedi ajánlatokat biztosítunk.

A MySuzuki oldalon keresztül elérhető a Suzuki már megszokott és kedvelt lakossági akciója, melynek igénybevételével kedvezményes fogyasztói áron juthat új Suzukihoz.*

A kedvezményes fogyasztói ár kiváltásához a Hűségprogramban való regisztráció, illetve a regisztráció során generált egyedi Ügyfélkód felhasználása szükséges.*

Hogyan tud kedvezményesen autót vásárolni?
Márkakereskedésükben a vásárlás során igazolnia kell, hogy már regisztrált a My Suzuki hűségprogramban és rendelkezik My Suzuki ID azonosítóval. Amennyiben még nem rendelkezik ilyennel, kollégáink készséggel a segítségére lesznek a létrehozásában.

INFORMÁCIÓ A REGISZTRÁCIÓRÓL ÉS A MY SUZUKI ID AZONOSÍTÓRÓL:
A kedvezményes autóvásárláshoz regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramban! Erősítse meg az e-mail fiókjába küldött aktiváló linket, így lesz végleges a regisztrációja! Lépjen be a fiókjába és az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg értékesítő kollégáinknak!

Miért érdemes regisztrálni a MySuzuki hűségprogramba?
A My Suzuki hűségprogramban HAMAROSAN ELÉRHETŐEK LESZNEK AZ Ön egyedi ajánlatai, kedvezményei! Amíg mi a kedvezményeken dolgozunk, regisztráljon, hogy elsőként értesíthessük Önt az aktív ajánlatokról! A kedvezményei regisztráció után válnak később elérhetővé, a My Suzuki fiókjába belépve, az Ajánlataim fül alatt. Regisztráljon és értesítjük a kedvezményekről!

Hogyan érvényesítheti kedvezményét?
A My Suzuki Hűségprogramban nem veszít időt! Regisztráljon és adja meg My Suzuki ID azonosítóját Márkakereskedőjének!

Hol találja az egyedi azonosítóját?
1. Regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramba!
2. Erősítse meg az e-mail fiókjába érkezett regisztrációs linket!
3. Lépjen be a My Suzuki fiókjába és kattintson az Adatlapjára!
4. Az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg Márkakereskedőjének!

Már élhet is az aktuális kedvezményekkel!
Céges Flottakedvezményeink minden, Cégbíróság által bejegyzett gazdasági társaság számára elérhetőek.

Egyedi Célcsoportos Flottakedvezményre jogosultak lehetnek azon vásárlóink, akik valamilyen kamara tagjai; személyfuvarozók; gépjárművezető-oktatók; egyházak vagy egyházi dolgozók; nemzetközi szervezetek-, diplomáciai testületek-, konzulátusok, Ipartestület tagjai; Suzuki márkakereskedések vagy a Magyar Suzuki Zrt. dolgozói; újságírók, őstermelők.

Regisztráljon Ön is, hogy azonnal igénybe vehesse a Suzuki Hűségprogram által nyújtott előnyöket!*

Az oldal folyamatosan bővül, így a jövőben újabb és újabb tartalmakkal valamint egyedi akciókkal várjuk a MySuzuki.hu-n.

*Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. További részletekért keresse Suzuki márkakereskedésünket! A Suzuki Hűségprogram részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-43477
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-43477

Szín:GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44353
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44353

Szín:GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44564
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44564

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44569
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44569

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44566
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44566

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44567
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44567

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44568
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44568

Szín:KOZMIKUS FEKETE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUS FEKETE M.

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44563
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44563

Szín:KOZMIKUS FEKETE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUS FEKETE M.

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-07

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44570
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44570

Szín:KOZMIKUS FEKETE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUS FEKETE M.

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44571
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44571

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44572
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44572

Szín:KOZMIKUS FEKETE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUS FEKETE M.

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44573
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44573

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44575
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44575

Szín:KOZMIKUS FEKETE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUS FEKETE M.

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44865
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44865

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44866
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44866

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44867
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44867

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44868
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44868

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

6 530 000 Ft

  

5 460 000 Ft  

HAVI 68 015 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT 48V HYBRID

Modell kód: V30E
6 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44869
5 460 000 Ft
Modell kód: V30E
Hirdetési kód: PRCAR-44869

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2020

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2020

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-09-15

-18%
3+7ÉV GARANCIA

7 140 000 Ft

  

5 840 000 Ft  

HAVI 72 748 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 140 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44524
5 840 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44524

Szín:RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-09-15

-18%
3+7ÉV GARANCIA

7 290 000 Ft

  

5 990 000 Ft  

HAVI 74 617 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44520
5 990 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44520

Szín:GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-09-15

-18%
3+7ÉV GARANCIA

7 290 000 Ft

  

5 990 000 Ft  

HAVI 74 617 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44522
5 990 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44522

Szín:GALACTIC SZÜRKE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALACTIC SZÜRKE M.

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-09-17

-18%
3+7ÉV GARANCIA

7 290 000 Ft

  

5 990 000 Ft  

HAVI 74 617 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44525
5 990 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44525

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-13

-18%

7 360 000 Ft

  

6 060 000 Ft  

HAVI 75 489 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 360 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44490
6 060 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44490

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-07

-18%

7 360 000 Ft

  

6 060 000 Ft  

HAVI 75 489 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 360 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44491
6 060 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44491

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-13

-18%

7 360 000 Ft

  

6 060 000 Ft  

HAVI 75 489 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 360 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44492
6 060 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44492

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-11

-18%

7 360 000 Ft

  

6 060 000 Ft  

HAVI 75 489 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 360 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44493
6 060 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44493

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-09-27

-18%
3+7ÉV GARANCIA

7 360 000 Ft

  

6 060 000 Ft  

HAVI 75 489 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3UF
7 360 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44521
6 060 000 Ft
Modell kód: V3UF
Hirdetési kód: PRCAR-44521

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hibrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hibrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-18%
3+7ÉV GARANCIA

7 740 000 Ft

  

6 360 000 Ft  

HAVI 79 226 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 740 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44724
6 360 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44724

Szín:RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-06

-18%
3+7ÉV GARANCIA

7 740 000 Ft

  

6 360 000 Ft  

HAVI 79 226 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 740 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44725
6 360 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44725

Szín:RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-06

-18%
3+7ÉV GARANCIA

7 740 000 Ft

  

6 360 000 Ft  

HAVI 79 226 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 740 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44744
6 360 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44744

Szín:RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-18%

7 740 000 Ft

  

6 360 000 Ft  

HAVI 79 226 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 740 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44735
6 360 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44735

Szín:RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 890 000 Ft

  

6 510 000 Ft  

HAVI 81 094 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-42781
6 510 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-42781

Szín:GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-06

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 890 000 Ft

  

6 510 000 Ft  

HAVI 81 094 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44721
6 510 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44721

Szín:GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 890 000 Ft

  

6 510 000 Ft  

HAVI 81 094 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44722
6 510 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44722

Szín:GALACTIC SZÜRKE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALACTIC SZÜRKE M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 890 000 Ft

  

6 510 000 Ft  

HAVI 81 094 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44723
6 510 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44723

Szín:GALACTIC SZÜRKE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALACTIC SZÜRKE M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-06

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 890 000 Ft

  

6 510 000 Ft  

HAVI 81 094 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44747
6 510 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44747

Szín:ATLANTISZ TÜRKIZ

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZ TÜRKIZ

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 890 000 Ft

  

6 510 000 Ft  

HAVI 81 094 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44731
6 510 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44731

Szín:GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GYÖNGYHÁZFEHÉR M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-06

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 960 000 Ft

  

6 580 000 Ft  

HAVI 81 966 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44745
6 580 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44745

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-06

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 960 000 Ft

  

6 580 000 Ft  

HAVI 81 966 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44746
6 580 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44746

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-01

-16%

7 890 000 Ft

  

6 590 000 Ft  

HAVI 82 091 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3UG
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44594
6 590 000 Ft
Modell kód: V3UG
Hirdetési kód: PRCAR-44594

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%

7 960 000 Ft

  

6 590 000 Ft  

HAVI 82 091 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44715
6 590 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44715

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%

7 960 000 Ft

  

6 590 000 Ft  

HAVI 82 091 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44716
6 590 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44716

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%

7 960 000 Ft

  

6 590 000 Ft  

HAVI 82 091 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44717
6 590 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44717

Szín:MÁRVÁNY KÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNY KÉK

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%

7 960 000 Ft

  

6 590 000 Ft  

HAVI 82 091 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44719
6 590 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44719

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%
3+7ÉV GARANCIA

7 960 000 Ft

  

6 590 000 Ft  

HAVI 82 091 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44720
6 590 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44720

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%

7 960 000 Ft

  

6 590 000 Ft  

HAVI 82 091 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44733
6 590 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44733

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

7 890 000 Ft

  

6 590 000 Ft  

HAVI 82 091 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44732
6 590 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44732

Szín:ATLANTISZ TÜRKIZ

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZ TÜRKIZ

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

7 880 000 Ft

  

6 640 000 Ft  

HAVI 82 714 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
7 880 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44272
6 640 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-44272

Szín:RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

7 890 000 Ft

  

6 640 000 Ft  

HAVI 82 714 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44742
6 640 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44742

Szín:GALACTIC SZÜRKE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALACTIC SZÜRKE M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
3+7ÉV GARANCIA

7 960 000 Ft

  

6 690 000 Ft  

HAVI 83 337 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6AT

Modell kód: V3F7
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-43414
6 690 000 Ft
Modell kód: V3F7
Hirdetési kód: PRCAR-43414

Szín:MÁRVÁNY KÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:aut. (6 FOK.)

MÁRVÁNY KÉK

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

aut. (6 FOK.)

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-31

-16%

7 960 000 Ft

  

6 690 000 Ft  

HAVI 83 337 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6AT

Modell kód: V3F7
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44258
6 690 000 Ft
Modell kód: V3F7
Hirdetési kód: PRCAR-44258

Szín:SZÜRKE/FEKETE METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:aut. (6 FOK.)

SZÜRKE/FEKETE METÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

aut. (6 FOK.)

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-06

-16%

7 960 000 Ft

  

6 690 000 Ft  

HAVI 83 337 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3UG
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44593
6 690 000 Ft
Modell kód: V3UG
Hirdetési kód: PRCAR-44593

Szín:MÁRVÁNY KÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNY KÉK

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-14

-16%

7 960 000 Ft

  

6 690 000 Ft  

HAVI 83 337 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44592
6 690 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44592

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

7 960 000 Ft

  

6 690 000 Ft  

HAVI 83 337 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44591
6 690 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-44591

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-07

-16%

7 960 000 Ft

  

6 690 000 Ft  

HAVI 83 337 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3UG
7 960 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44590
6 690 000 Ft
Modell kód: V3UG
Hirdetési kód: PRCAR-44590

Szín:SZÜRKE/FEKETE METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SZÜRKE/FEKETE METÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%
3+7ÉV GARANCIA

8 140 000 Ft

  

6 790 000 Ft  

HAVI 84 582 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
8 140 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-43267
6 790 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-43267

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%
3+7ÉV GARANCIA

8 030 000 Ft

  

6 790 000 Ft  

HAVI 84 582 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
8 030 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-43797
6 790 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-43797

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-31

-16%

8 100 000 Ft

  

6 840 000 Ft  

HAVI 85 205 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
8 100 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44265
6 840 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-44265

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%
+2 ÉV GARANCIA

8 210 000 Ft

  

6 890 000 Ft  

HAVI 85 828 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
8 210 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-40826
6 890 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-40826

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

8 210 000 Ft

  

6 890 000 Ft  

HAVI 85 828 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
8 210 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-43252
6 890 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-43252

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

8 210 000 Ft

  

6 890 000 Ft  

HAVI 85 828 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
8 210 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-43285
6 890 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-43285

Szín:SZÜRKE/FEKETE METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SZÜRKE/FEKETE METÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-09-26

-16%

8 210 000 Ft

  

6 890 000 Ft  

HAVI 85 828 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3UJ
8 210 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44271
6 890 000 Ft
Modell kód: V3UJ
Hirdetési kód: PRCAR-44271

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-10

-16%

8 210 000 Ft

  

6 890 000 Ft  

HAVI 85 828 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3UJ
8 210 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44285
6 890 000 Ft
Modell kód: V3UJ
Hirdetési kód: PRCAR-44285

Szín:SZÜRKE/FEKETE METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SZÜRKE/FEKETE METÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-24

-16%

8 210 000 Ft

  

6 890 000 Ft  

HAVI 85 828 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3UJ
8 210 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44373
6 890 000 Ft
Modell kód: V3UJ
Hirdetési kód: PRCAR-44373

Szín:NAPSZÉL SÁRGA

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉL SÁRGA

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

8 480 000 Ft

  

7 140 000 Ft  

HAVI 88 942 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V3FE
8 480 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44267
7 140 000 Ft
Modell kód: V3FE
Hirdetési kód: PRCAR-44267

Szín:RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓ FEHÉR SZOLID

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%
3+7ÉV GARANCIA

8 630 000 Ft

  

7 340 000 Ft  

HAVI 91 434 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6AT

Modell kód: V3F6
8 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-43269
7 340 000 Ft
Modell kód: V3F6
Hirdetési kód: PRCAR-43269

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:aut. (6 FOK.)

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

aut. (6 FOK.)

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-08-06

-15%

8 630 000 Ft

  

7 340 000 Ft  

HAVI 91 434 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6AT

Modell kód: V3F6
8 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44274
7 340 000 Ft
Modell kód: V3F6
Hirdetési kód: PRCAR-44274

Szín:GALACTIC SZÜRKE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:aut. (6 FOK.)

GALACTIC SZÜRKE M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

aut. (6 FOK.)

Készleten

-15%

8 700 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 92 056 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V3FE
8 700 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44254
7 390 000 Ft
Modell kód: V3FE
Hirdetési kód: PRCAR-44254

Szín:SZÜRKE/FEKETE METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SZÜRKE/FEKETE METÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

8 700 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 92 056 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V3FE
8 700 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44259
7 390 000 Ft
Modell kód: V3FE
Hirdetési kód: PRCAR-44259

Szín:SZÜRKE/FEKETE METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SZÜRKE/FEKETE METÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

8 700 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 92 056 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V3FE
8 700 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44261
7 390 000 Ft
Modell kód: V3FE
Hirdetési kód: PRCAR-44261

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-13

-15%

8 700 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 92 056 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V3UI
8 700 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44286
7 390 000 Ft
Modell kód: V3UI
Hirdetési kód: PRCAR-44286

Szín:ELEFÁNTCSONT M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-08

-15%

8 730 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 92 056 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3UK
8 730 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44503
7 390 000 Ft
Modell kód: V3UK
Hirdetési kód: PRCAR-44503

Szín:ÉLÉNKPIROS

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ÉLÉNKPIROS

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%
3+7ÉV GARANCIA

8 880 000 Ft

  

7 540 000 Ft  

HAVI 93 925 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FG
8 880 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-43337
7 540 000 Ft
Modell kód: V3FG
Hirdetési kód: PRCAR-43337

Szín:GALACTIC SZÜRKE M.

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALACTIC SZÜRKE M.

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2021-10-16

-15%

8 880 000 Ft

  

7 540 000 Ft  

HAVI 93 925 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3UK
8 880 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-44533
7 540 000 Ft
Modell kód: V3UK
Hirdetési kód: PRCAR-44533

Szín:SELYMES EZÜSTMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMES EZÜSTMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Részletek